(21.05.2013 ж. №94-V «Дербес деректер және оларды қорғау туралы» Қазақстан Республикасының Заңына сәйкес )
ДЕРБЕС ДЕРЕКТЕРДІ ӨҢДЕУГЕ КЕЛІСІМ БЕРУ

Мен Қазақстан Республикасының кәмелетке толған, әрекетке қабілетті азаматы осы Интернет-сайтта заңды әрі маңызды қадам жасай отырып, оның ішінде сауалнаманы толтыру және «Өтінімді жолдау» батырмасын баса отырып, өзімнің дербес деректерімді «Spark Programs» жеке қайырымдылық қорына (Спарк Програмс), БСН 220740042362, орналасқан жерімен: 050060, Қазақстан Республикасы, Алматы қ., Бостандық ауданы, Еділ Ерғожин көшесі, 27 үй (бұдан әрі – Дербес деректер операторы) және төменде көрсетілген шарттарда өз еркіммен және өз мүддеммен еркін келісім беремін:
1. Дербес деректерді өңдеудің мақсаты «Искра» футбол жобасына өтінімдер жинау;
2. Келісім мынадай дербес деректерге қатысты беріледі: Аты-жөні, ЖСН, жасы, электронды пошта мекенжайы, байланыс телефоны, Білімі, еңбек / оқу қызметі туралы мәліметтер, тұрғылықты жері, фото / видео;
3. Дербес деректермен мынадай іс-әрекеттерге келісім беріледі: автоматтандыру құралдарын пайдалана отырып және оларды пайдаланбай дербес деректерді аралас өңдеу жолымен дербес деректерді жинау, жүйелеу, жинақтау, сақтау, нақтылау, жаңарту, өзгерту, алу, пайдалану, беру, қол жеткізуді ұсыну, иесіздендіру, бұғаттау, жою.
4. Дербес деректерді өңдеуге келісім 5 жылға беріледі;
5. Келісім Дербес деректер операторына жазбаша хабарлама жіберу немесе mail@iskra.football мекенжайына электронды хабарлама жөнелту арқылы Дербес деректерді өңдеуді тоқтату туралы талаппен кері қайтарып алуға болады;
6. Дербес деректер аудиторлық тексерулер жүргізу мақсатында, сондай-ақ бұл Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасының талаптарына сәйкес қажет болуы мүмкін кезде берілуі мүмкін.

7. Жеке деректер операторы салалық технологияны қолдана алады «куки файлдары» (cookies) — бұл веб-сервер жіберген және компьютерде сақталған деректердің шағын бөлігі, ол операторға жеке параметрлер мен артықшылықтарды сақтауға және ол туралы жеке емес ақпаратты жинауға мүмкіндік береді.